Samenwerkingsverbanden

Kwalitatieve producten en diensten aanbieden, vraagt om teamwork. Zon&Co werkt samen met de volgende duurzame partners:

 

 

Ecobouwadvies

Ecobouwadvies helpt woningeigenaren en beheerders met energielabels, adviezen en slimme verwarmingsoplossingen. Zo draagt Ecobouwadvies bij aan de energietransitie en aan comfortabele woningen met lage energiekosten. Want duurzaamheid is leuk en zinnig, maar moet wel betaalbaar zijn.

Solar Sedum

Solar Sedum gelooft dat er op daken een geweldige potentie ligt om de natuur terug te brengen in de stad en tevens eigen duurzame energie op te wekken. Solar Sedum integreert sedum en zonne-energie optimaal, waardoor u geniet van alle voordelen van groen en zon.

Triple Solar

De missie van Triple Solar is maximale impact bereiken in het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen. Daarnaast wil Triple Solar het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek.

Dit vertaalt zich in het ontwikkelen van slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie, zoals PVT-panelen in combinatie met een warmtepomp.

Stichting OPEN

Zon&Co is aangesloten bij de Stichting OPEN. OPEN heeft als doel e-waste circulair te maken, onder andere door inzameling en recycling van zonnepanelen.