In opdracht van Bedrijvencentrum Osdorp (BCO) en Ecostroom ontwierpen wij een zonnestroomsysteem van maar liefst 1600 zonnepanelen. Ze komen op het dak van een koopcentrum in de Amsterdamse wijk Osdorp. Wij gaan winkelcentrum Akerpoort vol zonnepanelen leggen. 

Met SDE+ subsidie
Het project is gerealiseerd met behulp van SDE subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie). Mensen uit heel Nederland kunnen lid worden en in de zonnepanelen investeren. Interessant voor mensen zonder eigen dak, of waarvan het eigen dak al vol ligt met zonnepanelen. Het systeem levert naar verwachting zo’n 400.000 kWh per jaar. Genoeg energie voor gemiddeld 130 huishoudens.

20 Daken vol
Bedrijvencentrum Osdorp (BCO) heeft besloten de daken van zijn 20 bedrijfspanden bij Akerpoort gefaseerd vol te leggen met zonnepanelen. Alle projecten zijn verschillend. Een deel gaat via de postcoderoosregeling en een deel zoals winkelcentrum Akerpoort met SDE-subsidie. Doel is zoveel mogelijk dakruimte te gebruiken om duurzaam energie op te wekken. Meer informatie

Technische details
Zonnepanelen: 1600 x SolarWorld
Omvormers: SolarEdge
Vermogen: 432.000 Wp
Jaaropbrengst: zo’n 400.000 kWh

Benieuwd naar de prijs en hoeveel u aan stroom kunt besparen?
Vraag een offerte aan