Ook in 2023 heeft Zon&Co weer diverse daken omgevormd tot duurzame energiebronnen. Een opvallend project bevindt zich op de Wentstraat in Aalsmeer, in samenwerking met Ecostroom-Aalsmeer en MultiSupplies. De installatie bestaat uit 328 panelen, 166 optimizers en 3 omvormers verspreid over twee aansluitingen.

Het dak, eigendom van MultiSupplies, had veel meer ruimte dan MultiSupplies in eerste instantie nodig had voor een eigen installatie. Het overschot aan dakoppervlak bleek een uitgelezen kans voor Ecostroom-Aalsmeer. Door het aanleggen van een extra aansluiting resulteerde dit niet alleen in een aanzienlijke verduurzaming voor MultiSupplies, maar leverde ook extra groene stroom voor Ecostroom-Aalsmeer op. Een duurzame win-win.

Bij het aanleggen van een groot project zoals dit komt er heel wat installatiewerk kijken. Zo moet het hele dak veilig gemaakt worden om te werken en moeten de 328 panelen van ieder rond de 20 kilo (rond de 7 ton aan panelen) het dak op gehesen worden. Gelukkig is voor het top team van Zon&Co geen klus te zwaar. Het harde werk van het dak team heeft ervoor gezorgd dat er een mooi eind resultaat is waar wij als Zon&Co trots op mogen zijn.

Technische details

328 x Hanwa Qcell Q.Peak DUO G11 405wp

2 x SolarEdge 30K omvormer

1x SolarEdge 25k omvormer

166 x SolarEdge P850 optimizers

Bekijk hier al onze producten

Benieuwd naar de prijs en hoeveel u aan stroom kunt besparen?
Vraag een offerte aan