Zon& Coöperatie

Lege daken benutten en met buurtgenoten schone energie opwekken? Zon&Co regelt het!

Samen met buurt genoten investeren in Zonnepanelen?

Vul uw gegevens in zodat we u kunnen benaderen.

  Door het insturen van dit contactformulier wordt er ingestemd met de Algemene voorwaarden & Privacyverklaring van Zon&Co. Wij kunnen contact op nemen naar aanleiding van het bericht.

  Wat kan Zon&Co voor uw energiecoöperatie betekenen?

  Zonnepanelen op het dak van het eigen huis is niet voor iedereen weggelegd. Daarom investeren steeds meer mensen gezamenlijk in zonnepanelen op het dak van een ander. Zo profiteren ze samen van zelf opgewekte stroom en dragen ze bij aan de verduurzaming van Nederland.

  Zon&Co heeft met veel plezier en voldoening meer dan 100 coöperatieve projecten uitgevoerd. Wij analyseren, adviseren, installeren en ontzorgen door service en onderhoud. Een goede klantrelatie staat bij ons voorop.

  Legplan

  Een dak gevonden en benieuwd naar de mogelijkheden?

  Zon&Co kan vrijblijvend een analyse voor u uitvoeren voor het maximaal aantal te plaatsen zonnepanelen, de geschatte opbrengst en een kostenindicatie.

  Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Als bestuurder van de energie coöperatie heeft u een verantwoordelijkheid naar de deelnemers voor een goede installatie. Ook moet u erop kunnen vertrouwen dat de afspraken worden nagekomen.

  In de start van het project denken we graag met u mee naar de juiste oplossing voor uw specifieke vraag. Als we het systeem plaatsen komen we de gemaakt afspraken na. De insteek is om onvoorziene kosten te voorkomen.