Zon & Warmte

Geen aardgas of stadsverwarming meer met een All-electric of hybride warmtepomp

 Geïnteresseerd in een warmtepomp?

Vul uw gegevens in zodat we u kunnen benaderen.

  Door het insturen van dit contactformulier wordt er ingestemd met de Algemene voorwaarden & Privacyverklaring van Zon&Co. Wij kunnen contact op nemen naar aanleiding van het bericht.

  Duurzame energie voor uw woning!

  Voor steeds meer mensen is duurzaamheid belangrijk. Ze willen hun bijdrage aan de klimaatverandering verminderen en meer doen voor een schone toekomst. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief voor fossiele energiebronnen of uw stadswarmtenet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Met ons Zon&Warmte systeem kunt u uw huis geheel of gedeeltelijk verwarmen zonder gebruik te maken van aardgas of stadsverwarming, en al uw elektriciteit zelf opwekken. Dit geldt voor nieuwe als bestaande en zelfs heel oude woningen!

  kan iedere woning zonder aardgas verwarmd worden? We hebben hiervoor twee duurzame oplossingen: het All-elektric PVT-warmtepomp systeem en het Hybride PVT-warmtepompsysteem.

  De warmtepomp gebruikt als bron PVT panelen. Een PVT paneel ziet eruit als een normaal zonnepaneel en is aan de achterzijde voorzien van een watercircuit. Het dakoppervlak wordt dus dubbel gebruikt. Het water zorgt daarbij voor extra koeling waardoor het paneel tot wel 10% meer elektrische energie levert.

  Vraag een offerte aan voor:
  Zon& Warmte

  Warmtepomp

  U heeft vast wel eens van een warmtepomp gehoord maar weet u dat u zelf een warmtepomp heeft?

  Iedereen heeft namelijk een ijskast in huis en dat is ook een warmtepomp. Een warmtepomp pompt warmte van de ene plek naar een ander plek. In je ijskast pompt die de warmte uit de binnenkant naar de buitenkant. Daarom zit er achterop je ijskast ook een rooster dat warm wordt. De warmtepomp die je huis verwarmt pompt de warmte van buiten naar binnen. Bij ons systeem wordt de warmte van de panelen op je dak gehaald waardoor de panelen koud worden. De panelen worden dan weer verwarmt door de zon of door de buitenlucht.