Zon& Thuis

Wek al uw elektriciteit op met de energie van de zon.

Geïnteresseerd in zonnepanelen op uw huis?

Vul uw gegevens in zodat we u kunnen benaderen.

  Door het insturen van dit contactformulier wordt er ingestemd met de Algemene voorwaarden & Privacyverklaring van Zon&Co. Wij kunnen contact op nemen naar aanleiding van het bericht.

  Zonnepanelen voor uw woning

  Al 10% van de huizen in Nederland heeft zonnepanelen. Dit komt omdat zonnepanelen de laatste jaren veel goedkoper zijn geworden. Gemiddeld verdienen eigenaren hun systeem in zeven jaar terug terwijl de zonnepanelen wel 25 jaar stroom produceren.

  Wij kunnen het installeren van een zonnestroomsysteem meestal in 1 dag uitvoeren. Meestal lukt het ons om zoveel panelen te plaatsen dat u al uw elektriciteit zelf kan opwekken.

  Tip klant: “Gewoon doen! Niet twijfelen. Zonnepanelen hebben een goed rendement. Daarbij is het opwekken van eigen energie echt nodig in de toekomst”.

  Offerte

  Uw project begint met het aanvragen van een offerte.

  Onze ervaren adviseurs onderzoeken wat uw wensen zijn er kijken wat technisch mogelijk is. Via een speciaal luchtfoto programma bekijken we uw woning en maken een driedimensionaal model. U ontvang vervolgens een conceptofferte met daarin een open kostencalculatie en een tekening van de panelen op uw dak.

  Bezoek aan de woning

  Voorafgaand aan de plaatsing van de panelen komen we lang voor een schouw.

  Als de conceptofferte bevalt kunnen we langskomen voor een detail inspectie van uw dak en woning. Tevens kunnen we uw resterende vragen beantwoorden en alternatieven bespreken.