Schone energie voor iedereen

Dat is de droom van Johan Beijert en Jos van der Meer, de oprichters van Zon&Co. Waarom nog langer afhankelijk blijven van vervuilende, fossiele brandstoffen als de zon ons dagelijks voorziet van 100% schone energie?

Zon&Co is in 2008 met een missie vanuit huis gestart. Tegenwoordig werken we vanuit ons bedrijfspand in Amsterdam met een enthousiast team aan de realisatie van honderden zonne-energie projecten in heel Nederland. Op het gebied van ontwerp en installatie behoren we inmiddels tot de nationale top.

Voor ieder project is ons uitgangspunt een kwalitatief hoogwaardige installatie die wij zelf ook zouden willen hebben. Een systeem waar we trots op kunnen zijn. Daarbij streven we naar zo laag mogelijke kosten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Want echt duurzaam is wat ons betreft schone energie die voor iedereen toegankelijk is.

Zon&Co hanteert de algemene voorwaarden van
Techniek nederland

Waarden

De werkwijze van Zon&Co kenmerkt zich door de volgende waarden:

Wij willen een leefbare wereld achterlaten voor toekomstige generaties. Onze energie installaties dragen hieraan bij, maar zijn niet genoeg. Daarom staat Zon&Co voor duurzame bedrijfsvoering. Wij kopen bijvoorbeeld onze producten zoveel mogelijk in bij Europese leveranciers en een groot deel van onze bedrijfsauto’s rijdt op zelf-opgewekte stroom.

Een tevreden klant geeft ons energie. Wij maken ons hard voor de beste oplossing voor u.

Wij zijn eerlijk over de haalbaarheid van uw wensen. Wij geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden van de locatie en wat maximaal haalbaar is binnen de grenzen van uw budget.
Betrokkenheid en persoonlijk contact staan bij Zon&Co centraal. Ook na de zonne-energie installatie. Wij staan altijd open voor vragen en opmerkingen, en hopen onze passie voor duurzaamheid met u te kunnen delen.
Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. U kunt op ons rekenen, ook als er onverwacht tegenslag is.

Keurmerken

Wij werken voortdurend aan de professionalisering van ons bedrijf.

Ook willen we objectief laten zien dat Zon&Co een betrouwbare organisatie is die voldoet aan regelgeving. Daarom worden wij op regelmatige basis geauditeerd door onafhankelijke, deskundige derde partijen. Zon&Co:

Partners

Wij geloven dat wij onze klanten beter kunnen helpen en meer impact hebben door samen te werken met andere (missie gedreven) organisaties.

Zo zijn wij aangesloten bij Stichting Open voor de recycling van zonnepanelen. Ook werken wij nauw samen met andere dienstverlenende bedrijven zoals Solar Sedum en Ecobouw advies.

Wilt u meer weten over onze samenwerkingsverbanden?